Διαγραφή λογαριασμού & δεδομένων

Μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας EnduroMate και ό,τι αποθηκεύεται με αυτόν, ανά πάσα στιγμή.

Διαγράψτε τον μόνοι σας, στην εφαρμογή

Αυτός είναι ο ταχύτερος τρόπος και ισχύει αμέσως:

  1. Ανοίξτε το EnduroMate και μεταβείτε στην καρτέλα Προφίλ.
  2. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί και μετά πατήστε Διαγραφή λογαριασμού.
  3. Επιβεβαιώστε στο παράθυρο διαλόγου. Ο λογαριασμός σας και τα δεδομένα cloud διαγράφονται αμέσως και αποσυνδέεστε.

Ζητήστε διαγραφή μέσω email

Αν δεν μπορείτε πλέον να συνδεθείτε ή να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή, στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας — συμπεριλάβετε το email με το οποίο εγγραφήκατε — και ζητήστε μας να διαγράψουμε τον λογαριασμό σας. Διεκπεραιώνουμε αυτά τα αιτήματα εντός 30 ημερών και επιβεβαιώνουμε με email μόλις ολοκληρωθούν.

Τι διαγράφεται

Η διαγραφή του λογαριασμού σας αφαιρεί οριστικά, από τους διακομιστές μας:

Αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να αναιρεθεί. Η διαγραφή είναι άμεση· τυχόν αντίγραφα σε τακτικά κρυπτογραφημένα αντίγραφα ασφαλείας της υποδομής εκκαθαρίζονται στην κανονική τους περιστροφή (εντός 30 ημερών).

Τι δεν διαγράφεται

Οι διαδρομές που αποθηκεύονται μόνο στη συσκευή σας (για παράδειγμα βόλτες που καταγράψατε εκτός σύνδεσης και δεν συγχρονίσατε ποτέ) παραμένουν στο τηλέφωνο — είναι δικές σας. Για να αφαιρέσετε και αυτές, διαγράψτε τις διαδρομές στην εφαρμογή ή απεγκαταστήστε το EnduroMate, κάτι που καθαρίζει όλα τα δεδομένα του στη συσκευή.

Οι επαφές SOS έκτακτης ανάγκης και οι ρυθμίσεις της εφαρμογής αποθηκεύονται μόνο στη συσκευή σας, όχι στους διακομιστές μας, και αφαιρούνται όταν απεγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Διαγράψτε μέρος των δεδομένων σας χωρίς να διαγράψετε τον λογαριασμό

Δεν χρειάζεται να διαγράψετε τον λογαριασμό σας για να αφαιρέσετε δεδομένα. Μπορείτε να διαγράψετε μόνοι σας οποιοδήποτε από τα παρακάτω μέσα από την εφαρμογή, οποιαδήποτε στιγμή, και αφαιρείται και από τους διακομιστές μας:

Για να αφαιρέσετε κάτι που δεν μπορείτε να διαγράψετε από την εφαρμογή — για παράδειγμα τις καταγραφές σας σε ομαδική διαδρομή μιας ομάδας που δεν διαχειρίζεστε — στείλτε μας μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας από το email με το οποίο εγγραφήκατε και πείτε μας τι να αφαιρέσουμε. Το κάνουμε εντός 30 ημερών και ο λογαριασμός σας παραμένει ενεργός.

Ερωτήσεις για τα δεδομένα σας; Επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.