Du kan permanent radera ditt EnduroMate-konto och allt som lagras med det, när som helst.
Det här är det snabbaste sättet och får effekt omedelbart:
Om du inte längre kan logga in eller komma åt appen, skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär — inkludera e-postadressen du registrerade dig med — och be oss radera ditt konto. Vi hanterar dessa förfrågningar inom 30 dagar och bekräftar via e-post när det är klart.
Att radera ditt konto tar permanent bort, från våra servrar:
Denna åtgärd kan inte ångras. Raderingen är omedelbar; eventuella kopior i rutinmässiga krypterade infrastruktursäkerhetskopior rensas vid sin normala rotation (inom 30 dagar).
Rutter som sparats endast på din enhet (till exempel turer du spelade in offline och aldrig synkade) stannar kvar i telefonen — de är dina. För att ta bort även dem, radera rutterna i appen eller avinstallera EnduroMate, vilket rensar alla dess data på enheten.
Nöd-SOS-kontakter och appinställningar lagras endast på din enhet, inte på våra servrar, och tas bort när du avinstallerar appen.
Du behöver inte radera ditt konto för att ta bort data. Du kan när som helst själv radera något av följande i appen, och det tas även bort från våra servrar:
Vill du ta bort något som du inte kan radera i appen — till exempel dina spår i en teamtur för ett team som du inte administrerar — skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär från e-postadressen du registrerade dig med och berätta vad vi ska ta bort. Vi gör det inom 30 dagar och ditt konto finns kvar.
Frågor om dina data? Hör av dig via vårt kontaktformulär.