Savo EnduroMate paskyrą ir viską, kas su ja saugoma, galite visam laikui ištrinti bet kada.
Tai greičiausias būdas ir įsigalioja iškart:
Jei nebegalite prisijungti ar pasiekti programėlės, atsiųskite mums žinutę per mūsų kontaktų formą — įtraukite el. paštą, kuriuo užsiregistravote — ir paprašykite ištrinti jūsų paskyrą. Šias užklausas tvarkome per 30 dienų ir patvirtiname el. paštu, kai baigiama.
Jūsų paskyros ištrynimas visam laikui pašalina iš mūsų serverių:
Šio veiksmo negalima atšaukti. Ištrynimas yra momentinis; visos kopijos įprastose užšifruotose infrastruktūros atsarginėse kopijose išvalomos per įprastą jų rotaciją (per 30 dienų).
Maršrutai, išsaugoti tik jūsų įrenginyje (pavyzdžiui, važiavimai, kuriuos įrašėte neprisijungę ir niekada nesinchronizavote), lieka telefone — jie yra jūsų. Kad pašalintumėte ir juos, ištrinkite maršrutus programėlėje arba pašalinkite EnduroMate, o tai išvalo visus jos duomenis įrenginyje.
Skubaus SOS kontaktai, jūsų įspėjimo garsas ir programėlės nustatymai saugomi tik jūsų įrenginyje, ne mūsų serveriuose, ir pašalinami, kai pašalinate programėlę.
Klausimai apie jūsų duomenis? Susisiekite per mūsų kontaktų formą.