Az EnduroMate-fiókodat és mindent, ami vele tárolódik, bármikor véglegesen törölheted.
Ez a leggyorsabb mód, és azonnal életbe lép:
Ha már nem tudsz bejelentkezni vagy hozzáférni az alkalmazáshoz, küldj nekünk üzenetet a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül — add meg az e-mail-címet, amellyel regisztráltál —, és kérj minket a fiókod törlésére. Ezeket a kéréseket 30 napon belül intézzük, és e-mailben megerősítjük, amint elkészült.
A fiókod törlése véglegesen eltávolítja a szervereinkről:
Ez a művelet nem vonható vissza. A törlés azonnali; az infrastruktúra rutinszerű titkosított biztonsági mentéseiben lévő másolatokat a normál rotációjuk során törlik (30 napon belül).
A csak az eszközödön tárolt útvonalak (például az offline rögzített és soha nem szinkronizált menetek) a telefonon maradnak — a tieid. Ezek eltávolításához is töröld az útvonalakat az alkalmazásban, vagy távolítsd el az EnduroMate-et, ami törli az összes eszközön lévő adatát.
A vész-SOS-kontaktok, a riasztási hangod és az alkalmazás beállításai csak az eszközödön tárolódnak, nem a szervereinken, és eltávolítódnak, amikor eltávolítod az alkalmazást.
Kérdéseid vannak az adataiddal kapcsolatban? Lépj kapcsolatba velünk a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.