Svoj EnduroMate račun i sve pohranjeno s njim možete trajno izbrisati u bilo kojem trenutku.
Ovo je najbrži način i stupa na snagu odmah:
Ako se više ne možete prijaviti ni pristupiti aplikaciji, pošaljite nam poruku putem našeg obrasca za kontakt — uključite e-poštu s kojom ste se registrirali — i zamolite nas da izbrišemo vaš račun. Te zahtjeve rješavamo u roku od 30 dana i potvrđujemo e-poštom nakon dovršetka.
Brisanje vašeg računa trajno uklanja, s naših poslužitelja:
Ova se radnja ne može poništiti. Brisanje je trenutačno; sve kopije u rutinskim šifriranim sigurnosnim kopijama infrastrukture uklanjaju se pri njihovoj uobičajenoj rotaciji (u roku od 30 dana).
Rute spremljene samo na vašem uređaju (na primjer, vožnje koje ste snimili offline i nikad niste sinkronizirali) ostaju na telefonu — vaše su. Da biste uklonili i njih, izbrišite rute u aplikaciji ili deinstalirajte EnduroMate, čime se brišu svi njegovi podaci na uređaju.
Hitni SOS kontakti i postavke aplikacije pohranjuju se samo na vašem uređaju, ne na našim poslužiteljima, i uklanjaju se kada deinstalirate aplikaciju.
Ne morate brisati račun da biste uklonili podatke. Bilo što od sljedećeg možete u bilo kojem trenutku sami izbrisati u aplikaciji, a uklanja se i s naših poslužitelja:
Da biste uklonili nešto što ne možete izbrisati u aplikaciji — na primjer svoje zapise u timskoj vožnji tima kojim ne upravljate — pošaljite nam poruku putem našeg obrasca za kontakt s e-adrese kojom ste se registrirali i recite nam što da uklonimo. Učinit ćemo to u roku od 30 dana, a vaš račun ostaje aktivan.
Pitanja o vašim podacima? Javite se putem našeg obrasca za kontakt.