Voit poistaa EnduroMate-tilisi ja kaiken siihen tallennetun pysyvästi milloin tahansa.
Tämä on nopein tapa ja tulee voimaan välittömästi:
Jos et voi enää kirjautua sisään tai käyttää sovellusta, lähetä meille viesti yhteydenottolomakkeellamme — sisällytä sähköposti, jolla rekisteröidyit — ja pyydä meitä poistamaan tilisi. Käsittelemme nämä pyynnöt 30 päivän kuluessa ja vahvistamme sähköpostitse, kun se on valmis.
Tilisi poistaminen poistaa pysyvästi palvelimiltamme:
Tätä toimintoa ei voi peruuttaa. Poisto on välitön; kaikki kopiot rutiininomaisissa salatuissa infrastruktuurin varmuuskopioissa poistetaan niiden normaalin kierron yhteydessä (30 päivän kuluessa).
Reitit, jotka on tallennettu vain laitteellesi (esimerkiksi offline-tilassa tallentamasi ajot, joita ei ole koskaan synkronoitu), jäävät puhelimeen — ne ovat sinun. Poistaaksesi myös ne, poista reitit sovelluksessa tai poista EnduroMaten asennus, mikä tyhjentää kaikki sen laitteella olevat tiedot.
Hätä-SOS-yhteyshenkilöt, hälytysäänesi ja sovelluksen asetukset tallennetaan vain laitteellesi, ei palvelimillemme, ja ne poistetaan, kun poistat sovelluksen asennuksen.
Kysymyksiä tiedoistasi? Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme.