Slet din konto & data

Du kan permanent slette din EnduroMate-konto og alt, hvad der er lagret med den, når som helst.

Slet den selv, i appen

Dette er den hurtigste måde og træder i kraft med det samme:

  1. Åbn EnduroMate, og gå til fanen Profil.
  2. Sørg for, at du er logget ind, og tryk derefter på Slet konto.
  3. Bekræft i dialogboksen. Din konto og dine skydata slettes med det samme, og du logges ud.

Anmod om sletning via e-mail

Hvis du ikke længere kan logge ind eller få adgang til appen, send os en besked via vores kontaktformular — inkluder den e-mail, du registrerede dig med — og bed os om at slette din konto. Vi behandler disse anmodninger inden for 30 dage og bekræfter via e-mail, når det er fuldført.

Hvad der slettes

Sletning af din konto fjerner permanent, fra vores servere:

Denne handling kan ikke fortrydes. Sletningen er øjeblikkelig; eventuelle kopier i rutinemæssige krypterede infrastruktur-sikkerhedskopier renses ved deres normale rotation (inden for 30 dage).

Hvad der ikke slettes

Ruter, der kun er gemt på din enhed (for eksempel ture, du optog offline og aldrig synkroniserede), bliver på telefonen — de er dine. For også at fjerne dem skal du slette ruterne i appen eller afinstallere EnduroMate, hvilket rydder alle dens data på enheden.

Nød-SOS-kontakter, din alarmlyd og appindstillinger lagres kun på din enhed, ikke på vores servere, og fjernes, når du afinstallerer appen.

Spørgsmål om dine data? Kom i kontakt via vores kontaktformular.